Videóval

2022.02.10. 09:41

Molotov-koktélokat, pisztolyt és kábítószert is találtak a mélykúti férfi házában

Egy utcai támadás után a Bács-Kiskun megyei speciális rendőri egység fogta el otthonában a mélykúti férfit, akinél a házkutatás során meglepő dolgokat találtak a jánoshalmi nyomozók.

baon.hu

A mélykúti férfivel szemben több rendőrségi eljárás is folyamatban van Fotó: police.hu

Mélykúton kerékpározott egy nő 2022. február 7-én a délelőtti órákban. Az egyik kereszteződésben egy ismeretlen férfi próbálta elállni az útját, miközben egy fejszével felé suhintva azt üvöltötte, hogy „most megöllek”. A biciklis kitért a támadástól és eltekert, majd értesítette a rendőrséget — írja a police.hu.

A jánoshalmi rendőrök a kapott személyleírás alapján egyből tudták melyik mélykúti házban találják a fejszés támadót, mivel több rendőrségi eljárás is van a férfival szemben. A 36 éves férfit a főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály speciális egységével elfogták. 

A nyomozók a házkutatás során meglepő dolgokat találtak. Többek között négy Molotov-koktél, egy gumilövedékes pisztoly és körülbelül 1150 gramm kábítószergyanús növény származék került elő. Ezeken felül a gyanúsított az egyik szobát kábítószer termesztéshez alakította át.

A férfit őrizetbe vették a rendőrök, és kezdeményezték letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában