Lezárt akta

2022.02.02. 07:54

Mérgében törte be a gyógyszertár kirakatát a kecskeméti férfi

A kecskeméti rendőrök bíróság elé állítását javasolják annak a helybélinek, aki mérgében betört egy kirakatot.

Baon.hu

Betörték a gyógyszertár ablakát. Fotó: police.hu

Lakossági bejelentés érkezett 2021. november 9-én éjjel a kecskeméti rendőrségre, mely szerint egy ismeretlen betörte a megyeszékhely központjában található gyógyszertár kirakatát. A nyomozók bizonyítékként lefoglalták a térfigyelő kamerák felvételeit, és azokat a nyilvánosság elé tárva sajtófelhívást tettek közzé, amely eredménnyel is járt. A rongálót felismerte valaki, és értesítette, hogy keresik. A 25 éves kecskeméti férfi ellenőrizte a szóban forgó kereső posztot, és valóban felismerte magát – írja a police.hu.

A történtek tisztázása érdekében önként jelentkezett a Kecskeméti Rendőrkapitányságon. Kihallgatása során beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy egy vita hevében, mérgében verte be a kirakatüveget, amelyet azóta megbánt. Az okozott kárt a kihallgatását követően azonnal kifizette.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai lezárták a rongálás vétség elkövetésével gyanúsított férfi ügyét. Az iratokat a járási ügyészségre küldték meg bíróság elé állítás javaslatával.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában