Galériával

2022.02.26. 08:06

Ketten is elgázolták a földön fekvő pirtói férfit

Az első gázoló férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, az úton hagyta az áldozatot és a néhány méterre lévő házában lefeküdt aludni – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Pozsgai Ákos

Magára hagyták az elütött férfit. Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó:

A rendőrség jelenleg rendelkezésre álló adatai alapján február 26-án, szombat hajnali 4 óra után néhány perccel Pirtó belterületén közlekedett egy kisteherautó. A sofőr az Új utcában egy – az út mellett elhagyott – kerékpárra lett figyelmes, és későn észlelte az úton fekvő 45 éves férfit, aki a gépjármű alá szorult.

A helyszínre mentők is érkeztek, információink szerint azonban az elgázolt férfi már semmilyen életjelet nem mutatott. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók segítettek kiemelni a kisteherautó alá szorult áldozat holttestét. A kiérkező rendőrök az úton egy ismeretlen autó lökhárítójának egy részét és további anyagmaradványokat is megtalálták, így felmerült a gyanú, hogy egy másik gépjármű üthette el korábban az férfit.

Az egyenruhások nem tévedtek, pár házzal távolabb megtalálták egy udvaron az elhagyott elemekhez tartozó járművet. A házban felkeltették az ottlakó ittas férfit, aki elmondta, hogy hazafelé ment, amikor valami csattanást hallott, de nem foglalkozott vele és beállt az udvarába, majd lefeküdt aludni. A sofőrt előállítják a rendőrök. A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja. A helyszínelés miatt több órára lezárta a rendőrség az Új utcát, a környező utcákra terelték a forgalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában