Frissítve/Galériával

2022.02.12. 08:37

Átszakította a szalagkorlátot egy kamion az M5-ösön, Városföldnél

A sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, de senkivel sem ütközött. A kamion vezetőjét a mentők kórházba szállították.

baon.hu

A kamion mindkét belső szalagkorlátot átszakította és áttért a szemközti oldalra Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (09:25):

Helyszíni információink szerint egy cseh rendszámú, játékokat szállító kamion Szeged felé haladt, amikor eddig ismeretlen okból átszakította mindkét belső szalagkorlátot és áttért a szemközti oldalra, ahol a belső két sávot elzárta. Az csak a szerencsének köszönhető, hogy senkivel nem ütközött a szemből jövő járművek közül. A kamion vezetőjét a mentők kórházba szállították. A kiérkező kiskunfélegyházi és kecskeméti tűzoltók a sérült szalagkorlátokat szétvágták, majd eltávolították a sztrádáról. A baleset miatt több kilométeres kocsisor torlódott fel a főváros felé vezető oldalon, a forgalom csak a leállósávban haladhatott.

 

Frissítve (08:44):

A rendőrség közlése szerint a kamionos vélhetően rosszul lett menet közben. A sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, amely átszakította az úttesteket elválasztó szalagkorlátokat. 

 

A sztráda Budapest felé vezető oldalán a belső sáv, míg Szeged irányába a belső és a külső sáv sem járható. A baleset másik járművet nem érint, de az autópálya mindkét pályatestjén több órán keresztül torlódás várható a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt. A rendőrség arra kér mindenkit, a következő órákban lehetőség szerint válasszanak más útvonalat!

Korábban írtuk:

Átszakította a szalagkorlátot egy Budapest felől érkező kamion az M5-ös autópálya 97-es kilométerszelvényénél, Városföld térségében szombaton — tájékoztatott a katasztrófavédelem. A jármű áttért a főváros felé haladó oldalra, két sávot elzárva ezzel. A kiskunfélegyházi és a kecskeméti hivatásos tűzoltók érkeztek ki a helyszínre, ahol a leállósávon halad a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában