Kék hír

2022.02.21. 11:58

A Kecskemét környéki tanyákat ellenőrizték egy közbiztonsági akció keretében

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának munkatársai február 17-én 9 óra és 17 óra között ellenőrzést tartottak a megyeszékhely illetékességi területén lévő tanyás területeken: Helvécián, Ballószögön, Orgoványon, Ágasegyházán, Jakabszálláson, Fülöpjakabon, Kunszálláson és Városföldön.

baon.hu

Forrás: police.hu

Az akció célja a külterületek közbiztonságának megőrzése, javítása, a bűncselekmények, szabálysértések megelőzése és visszaszorítása volt. A rendőrök felkeresték az egyedül élő időskorúakat, és elbeszélgettek velük az áldozattá válás megelőzésének lehetőségeiről, a vagyonvédelem fontosságáról - adta hírül a rendőrség. 

Az egyenruhások ellenőrizték a természetvédelmi területeket, az esetleges jogsértő tevékenységek megakadályozása, felderítése érdekében.

Forrás: police.hu

Az akció kiterjedt a közlekedők és a közlekedési szabályok betartásának ellenőrzésére, az ittas vagy engedély nélkül vezetők kiszűrésére.

A célzott ellenőrzés során a rendőrök elfogtak egy körözött személyt, valamint 2 közigazgatási bírságot szabtak ki.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában