Galériával

2022.01.19. 16:13

Tanulóautó hátuljába rohant egy gépjármű, egy férfi súlyosan megsérült

Állt a tanulóautó, amikor hátulról belecsapódott egy Wartburg Kiskunmajsa közelében, a csengelei úton, a megyehatárt jelző tábla közelében, a Csongrád-Csanád megyei oldalon. Egy idős férfit súlyos sérülésekkel szállítottak a mentők a kiskunhalasi kórházba.

Pozsgai Ákos

Álló autóba csapódott a Wartburg. Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó:

A tanuló autóvezető az oktatóval az út szélén megállt az autóval, hogy egy gyakorló feladatot hajtson végre, amikor egy Kiskunmajsa felől érkező Wartburg fékezés nélkül belerohant hátulról. Az ütközés erejétől mindkét jármű megpördült, a tanulóautó félig az útpadka melletti árokba sodródott, míg a Wartburg a másik oldalon a szemközti sávban állt meg.

 

Helyszíni információink szerint a Wartburgot egy idős férfi vezette, akinél a helyszínen felmerült az ittasság gyanúja. Az elsődleges információk szerint, a férfi nem használta a biztonsági övet. Úgy tudjuk, hogy súlyos fejsérüléseket szenvedett, a mentők a kiskunhalasi kórház traumatológiai osztályára szállították.

A tanulóautóban a tanulóvezetőnek és az oktatónak a nagyobb ijedtségen kívül nem esett baja, azonban mindkét jármű totálkáros lett. A baleset pontos körülményeit a rendőrségi vizsgálat tisztázza majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában