Galériával

2022.01.23. 18:14

Nem sokon múlt a tragédia: letarolta egy kamion egy bodoglári ház kerítését

Megcsúszott a havas, jégbordás úton és az út melletti családi ház kerítésének ütközött, amit letarolt egy osztrák kamion vasárnap délután a Kiskunmajsához tartozó Bodoglár határában. A kamion sofőrjét a kiskunmajsai mentők a kiskunhalasi kórházba szállították.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó:

Hatalmas robaj törte meg a vasárnap délutáni csendet a bodoglári családi ház udvarán, ahova egy kamion csapódott be. A járműszerelvény több méter hosszan letarolta az új építésű kerítést, alig néhány méterre állt meg a ház falától a kamion vezetőfülkéje.

A ház lakói otthon voltak, amikor történt a baleset, egy kisgyerek is volt az épületben, nem sokon múlott, hogy a kamion letarolja az épület egy részét is.

Helyszíni információink szerint a jéggé fagyott letaposott hóval borított úton az osztrák rendszámú kamion vezetője lassítani próbált a szerelvénnyel, de nem tudta visszafogni a járművet és letért az útról, majd az út menti ház kerítésébe rohant és letarolta azt.

Információink szerint a kamion vezetője a hátát fájlalta a baleset után, a saját lábán szállt ki a kamionból, a kiérkező mentők a helyszíni ellátást követően a halasi kórház traumatológiai osztályára szállították. Úgy tudjuk, hogy rajta kívül senki nem sérült meg a balesetben.

A helyszínre vonultak a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók is, akik áramtalanították a járművet. A kamion műszaki mentése – ami almát szállított – várhatóan az esti órákban kezdődik majd meg, előbb az árut pakolják át róla egy másik kamionra, majd a szerelvény és az összetört vezetőfülke kiemelése történik majd. A műszaki mentés ideje alatt várhatóan teljesen lezárják a Tázlár és Kiskunmajsa között vezető út Bodoglár és az Olajosok útja közti szakaszt, ezért érdemes lesz elkerülni ezt szakaszt.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában