Galériával

2022.01.17. 12:42

Lesodródott az útról egy autó az 54-es főúton, Sükösdnél

A bajai hivatalos tűzoltók áramtalanították a járművet.

baon.hu

Az autó teljesen összetört. Fotó: Donka Ferenc

Frissítve 17:41:

 

Helyszíni információnk szerint a személyautó Baja irányából közlekedett az 54-es főúton Nemesnádudvar felé, amikor egy kanyarban a jármű megcsúszott, majd a jobboldali árokba borult. Az autó teljesen összetört, még a szélvédője is kiszakadt a becsapódás erejétől. Az autóban egyedül utazó nő megsérült, őt a kiérkező mentők a bajai kórházba szállították.  A balesethez riasztott bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a hatóságok a fél útpályát lezárták, tűzoltói irányítás mellett félpályán halad a forgalom. A baleset körülményeit a Bajai Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Korábban írtuk:

 

Lesodródott az útról egy személyautó az 54-es főút 89-es kilométerénél, Sükösd és Nemesnádudvar között hétfőn — közölte a katasztrófavédelem. A balesethez riasztott bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon tűzoltói irányítás mellett félpályán halad a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában