Galériával

2022.01.20. 10:52

Kisteherautó és mikrobusz ütközött össze Kiskunfélegyháza határában, a 451-es főúton

A kisteherautó előzés közben ütközött a szemből érkező mikrobusszal, a baleset miatt teljesen lezárták a 451-es főutat Kiskunfélegyháza határában.

Donka Ferenc

Frissítve: 12:56

Helyszíni információink szerint Csongrád felől haladt a kisteherautó, amikor egy enyhe jobbra ívelő kanyarban több jármű előzésébe kezdett és összeütközött a szemből érkező mikrobusszal. Az ütközéstől a mikrobusz az oldalára dőlt, a benne egyedül lévő 60 év körüli nőt két kamionos szabadította ki. Ő és a másik sofőr nem sérült meg. A kiérkező tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a mikrobuszt a kerekeire állították és megszüntették a forgalmi akadályt. A baleset miatt teljesen lezárták a 451-es főút ezen szakaszát, emiatt jelentős torlódás alakult ki mindkét irányban.

Korábban íruk:

Összeütközött két kisteherautó a 451-es út 4-es kilométerszelvényénél, Kiskunfélegyháza térségében. Az ütközés erejétől az egyik jármű felborult. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a karambolos teherjárműveket. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, a munkálatokat teljes útlezárás mellett végzik – írja a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában