Kék hír

2022.01.21. 13:26

Jogsi nélkül vezetett a rendőrségre a szabadszállási körözött férfi

A kunszentmiklósi rendőrök ismét egy, a saját hibájából sem tanuló sofőrt vettek őrizetbe.

baon.hu

Forrás: police.hu

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai január 11-én őrizetbe vettek egy szabadszállási lakost, aki ellen nyolc járművezetéstől eltiltás volt hatályban. A férfi ennek ellenére autóval ment a rendőrségi kihallgatásra, ahonnan immár bilincsben távozott.

A kunszentmiklósi egyenruhások a pénteki napon egy hasonlóan döbbenetes történettel találkoztak, amelynek főszereplőjét engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt szintén őrizetbe vették.

A 35 éves helyi lakos idézésre jelent meg a rendőrségen, ahol az adatellenőrzés során kiderült, hogy körözés alatt áll, mivel korábban úgy vezetett, hogy nincs jogosítványa. A közlekedésrendészeti osztály munkatársai a körözés tárgyát képező ügyben kihallgatták, így a férfi ekkor szabadon távozhatott.

A szemfüles rendőrök azonban éltek a gyanúperrel, hogy a szabálysértő annak ellenére, hogy a korábbi ügye óta nem szerzett jogosítványt, autóval érkezett a kihallgatásra. 

A sejtésük be is igazolódott: a férfi a rendőrség épületéből történt távozása után kocsiba ült, és elindult hazafelé, amikor igazoltatás alá vonták. 

Mivel vezetői engedéllyel valóban nem rendelkezett, a rendőrök előállították és engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában