Lezárt akta

2022.01.26. 10:12

Félmeztelen férfi garázdálkodott Kecskeméten

A megyeszékhely nyomozói elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az 53 éves hajléktalan férfit, aki áruházban és buszon is garázdálkodott.

Baon.hu

Fotó: Illusztráció/shutterstock.com

Fotó: Illusztráció/shutterstock.com

Bejelentés érkezett a Kecskeméti Rendőrkapitányságra 2021. augusztus 9-én, miszerint egy félmeztelen férfi az egyik áruház előtt zaklatja a vásárlókat – írja a police.hu.

A rendőrök a helyszínre siettek, ahol az áruház biztonsági őrével beszéltek először. A férfi elmondta, hogy egy alulöltözött ember az üzlet előtt hangoskodott, majd minden előzetes szóváltás nélkül odament hozzá és tenyérrel arcon ütötte. Ezután egy száraz zsemlét is hozzávágott, ami a szeménél találta el. Egy asszony is segítséget kért, őt nagyképűnek titulálta, majd megfejelte az agresszív férfi, mivel sérelmezte, hogy nem köszönt neki a nő.

Nem ez volt az első eset

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói elemezték a kamerák felvételeit és tanúkat hallgattak meg a gyanúsított felkutatásában. Az 53 éves férfit elfogták, majd garázdaság miatt kihallgatták. A hajléktalan gyanúsítottnak több is van a rovásán. Egy másik alkalommal a helyi járatos buszon került konfliktusba a buszsofőrrel, aki szóvá tette neki az érvénytelen jegyét. Ekkor a szabálytalankodó haragra gerjedt, és ütlegelni kezdte a plexit, ami elválasztotta a sofőrt az utastértől. Az utasok riadtan szálltak le a buszról, végül a garázda is távozott. Az ügy vizsgálatát befejezték a rendőrök és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészség részére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában