Galériával

2022.01.15. 10:33

Egy gyermek is megsérült a Szentkirálynál történt balesetben

A gépkocsi vezetője és egy gyermek sérült meg, amikor árokba hajtott és többször felborult egy autó Kecskemét térségében.

Donka Ferenc

Árokba csúszott egy autó Szentkirálynál. Fotó: Donka Ferenc

Korábban írtuk:

 

Árokba hajtott egy személyautó a 4622-es út Kecskemét és Szentkirály közötti szakaszán. A balesethez a kecskeméti hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység áramtalanította a járművet, amely nem akadályozza a forgalmat – írja a katasztrófavédelem.

Frissítve 12:59

 

Helyszíni információink szerint a jármű Szentkirály felől haladt, amikor egy jobbra ívelő kanyarban a páralecsapódás miatt megcsúszott, majd az útszéli árokba hajtott, ahol egy fát kidöntött, többször átfordult, míg végül a kerekein állt meg. Információnk szerint a gépkocsit vezető nőt és egy gyermeket a mentők kórházba szállították. 

A helyszínre a kecskeméti tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet. Az autó teljesen összetört, a légzsákjai nem nyíltak ki, de a benne ülők biztonsági öve be volt kapcsolva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában