Bűnelkövető

2022.01.12. 14:14

Autóval indult rendőrségi kihallgatására a vezetéstől eltiltott szabadszállási sofőr

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának munkatársai őrizetbe vették a notórius bűnelkövetőt.

baon.hu

Fotó: Illusztráció/shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Még a saját hibájából sem tanult az a 35 éves szabadszállási lakos, aki 2021. december 7-én éjjel egy autóval közlekedett a kiskunsági városban. A férfit igazoltatták a rendőrök, és azonnal kiderült, hogy nincs vezetői engedélye, mert a környező járásbíróságok sorra eltiltották a vezetéstől — írja a police.hu

A járőrök nem hittek a szemüknek, amikor megszámolták: a sofőr ellen nyolc járművezetéstől eltiltás volt éppen hatályban. Az újabb jogsértés miatt ismét büntetőfeljelentést tettek ellene, az ügyet vizsgáló rendőrtiszt pedig kihallgatásra idézte.

A gyanúsított az idézésnek eleget téve 2022. január 11-én el is indult a rendőrkapitányságra: autóval, amelyet ő vezetett. Pechjére a szolgálatban lévő egyenruhások megállították, majd rövid adategyeztetés után immár őrizetbe is vették.

A nyomozók kezdeményezik a többrendbeli járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésével gyanúsítható férfi letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában