Nyomozás

2022.01.22. 09:40

A kecskeméti rendőrség keresi a rablás további sértettjeit és szemtanúit

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a történtek minden részletre kiterjedő felderítése érdekében.

baon.hu

Fotó: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, 2022. január 14-én egy férfi a Gyuláról – Bács-Kiskun megyén keresztül – Budapestre tartó menetrend szerinti buszon zaklatta és fenyegette az utasokat. Cigarettát követelt tőlük, végül elővett egy kést, amellyel többek között megkarcolta az egyik ülés fejtámláját. A rendelkezésre álló adatok szerint a jelenlévők próbálták a férfit csitítani több-kevesebb sikerrel – közölte a rendőrség.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a történtek teljes körű tisztázása, az esetleges további sértettek felderítése érdekében keresik a szóban forgó busz utasait. A már kihallgatott tanúk szerint a járművön utazott egy körülbelül 16 éves fiú, aki fekete bőrkabátot és sapkát viselt. Egy másik fiatal férfin fekete színű zipzáras pulóver volt, amelyen valamilyen sportegyesületi felirat szerepelt.

Kérjük a busz utasait, hogy jelentkezzenek, és segítsék a nyomozók munkáját! A tanúk adatait a rendőrség zártan kezeli a személyazonosságuk védelme érdekében.

Jelentkezni – a 03010/119/2022. bűnügyi számra hivatkozással – az alábbi telefonszámokon lehet:

  • Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság: 06-76/513-356
  • Kecskeméti Rendőrkapitányság: 06-76/484-684
  • vagy a telefontanú 06-80/555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában