kék hírek

2021.12.01. 14:16

Melléképület égett Kiskőrösön

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com

Egy személygépkocsi műszerfala égett az 5312-es út Miske és Hajós közötti szakaszán, kedd délelőtt. A helyszínen lévők a tűz oltását megkezdték. A kalocsai hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt – olvasható a megyei katasztrófavédők honlapján.

Nagy mennyiségű tűzifa és autóalkatrészek gyulladtak meg egy körülbelül negyven négyzetméteres melléképületben Kiskőrösön, a Madách Imre utcában, kedd délelőtt.

A kiskőrösi hivatásos és önkéntes tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Munkavégzés közben megrongálódott egy gázvezeték, melynek következtében szivárgott a gáz Nemesnádudvaron, a Petőfi utcában. A bajai hivatásos tűzoltók egy vízsugár védelme mellett a helyszínt biztosították, majd átadták a területet a gázszolgáltató szakembereinek. Személyi sérülés nem történt.

Összeütközött egy elektromos motorkerékpár és egy munkagép Kalocsán, a Vasút utca és a Huszár utca kereszteződésénél, kedd délután. A kalocsai hivatásos tűzoltók a motorost a járműve alól kiszabadították és a mentőknek átadták.

Kedd este Szeremlén, a Dózsa György utcában egy személygépkocsi nekicsapódott egy lakóépület utcai gázcsonkjának, melynek következtében szivárgott a gáz.

A bajai hivatásos tűzoltók egy vízsugár védelme mellett a helyszínt biztosították, majd átadták a területet a gázszolgáltató szakembereinek.

Kedden egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában