Vádemelés

2021.12.30. 09:40

Két ismerősét is megverte az agresszív lakiteleki férfi

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés miatt vádat emelt a Kecskeméti Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki két ismerősét is bántotta az idén.

baon.hu

Fotó: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség közlése szerint a büntetett előéletű férfi májusban egy este egy lakiteleki bár teraszán szórakozott, ahol egy régebbi ismerőse is iszogatott. Beszélgettek, ám a vádlott az ismerős egyik kérdésén feldühödött és ököllel háromszor arcon ütötte. A sértett védekezésként az arca elé kapta mindkét kezét és kérte a vádlottat, hogy fejezze be az ütlegelését, de az agresszív férfi erre ismét dühbe gurult, felkapott egy sörösüveget, és azzal sújtott le, szerencsére csak a másik férfi kezét találta el. A bántalmazás miatt a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A vádlott júniusban egy hajnalon Tiszakécskén sétált, mikor meglátta egy másik ismerősét, aki egy padon ült. Odament hozzá, kötekedni kezdett vele és leült mellé. Átkarolta és kérdéseket tett fel neki, de ezekre a sértett nem válaszolt. 

Erre a vádlott dühében neki is behúzott ököllel, majd megszorította a csuklóját megszorította, trágár szavakkal szidta és öléssel fenyegette. 

Végül még egyszer az arcába ütött. Csak akkor hagyta abba a bántalmazást, amikor meghallotta, hogy szóltak a rendőrségnek. A verés miatt ez az ismerős is könnyebb sérüléseket szenvedett. Mindkét sértett kérte a vádlott megbüntetését.

A többszörös és különös visszaeső vádlottal szemben az ügyész végrehajtandó fegyház kiszabását indítványozta azzal, hogy a fegyházból ne legyen feltételes szabadságra bocsátható. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában