Kecskemét

2021.12.04. 19:22

Jutalmazták a balesetmegelőzési szakembereket

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság dísztermében ülésezett a megyei balesetmegelőzési bizottság.

baon.hu

Forrás: police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság december 2-án tartotta évértékelő ülését. A rendezvényen Arató László r. ezredes – a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese – jutalmazta azokat, akik 2021-ben a baleset-megelőzés terén kiemelkedő munkát végeztek. Összesen nyolcan részesültek elismerésben – adta hírül a police.hu.

Az ünnepi évértékelőnek volt egy másik, talán még fontosabb apropója.

A megye területén működő kapitányságok – a tavalyi évhez hasonlóan – idén is csatlakoztak a méltán sikeres cipősdoboz akcióhoz.

A rendőrök megyeszerte pontosan 100 doboznyi ajándékot gyűjtöttek össze a rászoruló, valamint a hátrányos helyzetben élő családok számára. A dobozokat az évértékelő eseményen, ünnepélyes keretek között adták át a Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezete Igazgatójának, Lipótné Komjáti Andreának. A Vöröskereszt gondoskodik arról, hogy a rendőrök ajándékai eljussanak a gyermekekhez.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában