Galériával

2021.12.04. 20:18

Frontálisan ütközött két személyautó Zsanánál

A baleset szombaton a kora esti órákban történt az 5408-as számú úton Zsana közelében. A mentők egy személyt vittek a halasi kórházba.

Pozsgai Ákos

Zsana felől érkezett egy Opel, amikor egy jobbra ívelő kanyar után áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből, Kiskunhalas felől érkező Skoda gépkocsival.

Az ütközés erejétől az Opel megpördült és keresztbe fordulva állt meg az út közepén, a Skoda is keresztben állt meg az útpadkára sodródva. – Hirtelen vágott elénk az Opel, csak egy nagy fénycsóvát láttunk és már csattantunk is – mondta el helyszínen hírportálunknak a Skodát vezető fiatal férfi, aki mellett egy nő is utazott az autóban, szerencsére egyikük sem sérült meg a balesetben. Mint elmondta, vendégségben voltak Kiskunhalason, Makóra tartottak hazafelé, amikor történt a baleset.

Az Opelt vezető férfi helyszíni információink könnyebben megsérült, a szélvédőnek csapódott, úgy tudjuk, nála felmerült az ittasság gyanúja, a későbbi vizsgálat deríti majd ki, hogy fogyasztott-e alkoholt mielőtt a volán mögé ült. Őt a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították.

A totál károsra tört autókat a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók áramtalanították.

 

 

Ezek is érdekelhetik