Frissítve / Galériával

2021.12.18. 22:19

Bennégett a sofőr a kigyulladt járműben, miután fának hajtott Jánoshalmánál

Órákig tartott a helyszínelés szombat éjjel az 5412-es út Jánoshalma és a borotai bekötő út közötti szakaszán, ahol letért az útról, fának ütközött és kigyulladt egy személyautó. A gépkocsiban egyedül utazó húszas éveiben járó férfi a járműben égett.

baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó:

Frissítve (08:15):

A tragédia este fél tíz körül történt, amikor információink helyszíni szerint a Csávoly felől Jánoshalma felé tartó Mazda eddig tisztázatlan körülmények között áttért a bal oldali sávba, majd az árokba hajtott és egy fának csapódott.

Az ütközés erejét mutatta, hogy a gépkocsi motortere kettészakadt, az autó azonnal kigyulladt, és teljesen kiégett. 

A helyszínre érkező jánoshalmi önkormányzati és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat. Információink szerint a gépkocsit egy a húszas éveiben járó férfi vezette, aki a járműben égett.

A baleset áldozatának holtestét éjfél után emelték ki a összeégett roncsok közül a tűzoltók, a rendőrségi helyszínelés és vele párhuzamosan a katasztrófavédelemi műveleti szolgálat vizsgálata órákig tartott.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt rendőri irányítás mellett félpályán haladt a forgalom. A tragédia pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

Korábban írtuk:

A rendőrség közlése szerint szombaton 21 óra 30 perc körül Jánoshalma külterületén egy személyautó jelenleg ismeretlen okból letért az útról és fának hajtott, majd kigyulladt. A sofőr bennégett a kocsiban.

A helyszínelés idejére az érintett szakaszt lezárták. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában