Frissítve / Galériával

2021.12.23. 08:58

A tompai határátkelőhelyen 180 perc a várakozási idő

A bácsalmási, illetve a hercegszántói határátkelőhelyek használatát javasoljuk.

baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (11:49):

A gépjárművezetők vegyék komolyan a rendőrség felhívását és Bácsalmás-Hercegszántó felé kerüljenek!

Helyszíni információink szerint, Tompánál körülbelül 6 kilométer hosszú gépkocsisor várakozik.  A települést elkerülő 53-as főút a határátlépőtől egészen a város északi oldaláig be van dugulva. Nagy erőkkel vannak a helyszínen a rendőrök, akik a forgalmat irányítják. A rendőrség igyekszik különválasztani a személy- és teherforgalmat már a határra vezető úton. Kérik, hogy mindenki tartsa be a forgalmat irányító rendőrök utasításait, hogy a még nagyobb dugó elkerülhető legyen.

Vannak akik a településen keresztül próbálják kikerülni a feltorlódott gépkocsisort, de nem érdemes, mert a rendőrök visszafordítják őket.

További képekkel hamarosan frissül cikkünk.

Fotó: Pozsgai Ákos

Korábban írtuk:

A tompai határátkelőhelyen - a kilépő személy- és teherforgalomban – a hajnali óráktól kezdődően – 180 perc a várakozási idő, a dinamikusan megnövekedett forgalom miatt – írja a police.hu.

Javasolják, hogy a Szerbiába utazók a bácsalmási és a hercegszántói határátkelőhelyet válasszák.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és ha szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

Fotó: Pozsgai Ákos

Forrás:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában