Kék hírek

2021.11.02. 14:51

Tizenhárom embert fogtak el a Bács-Kiskun megyei rendőrök

Bács-Kiskun megyében az elmúlt 24 órában a járőrök és nyomozók 13 személyt fogtak el, és további két fő előállításáról intézkedtek. Egy személy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

baon.hu

Forrás: police.hu

Fotó: illusztráció

A Kecskeméti és Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai hétfőn az illetékességi területükön igazoltattak egy 34 éves megyeszékhelyi és egy 20 éves kisszállási lakost. Az intézkedések során kiderült, hogy velük szemben pénzbírság meg nem fizetése miatt a Bajai Járásbíróság szabálysértési elzárás letöltését rendelte el, ezért a rendőrök fogdára szállították őket – írja a police.hu.

A kiskunhalasi rendőrök 16 óra 41 perckor őrizetbe vettek egy 56 éves jánoshalmi lakost, aki ellen a Kiskunhalasi Járásbíróság csalás vétség, és más bűncselekmények elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság egyenruhásai 17 óra 23 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 42 éves helyi lakost. A férfi Kecskemét belterületén úgy vezetett egy személyautót, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

Az elmúlt 24 órában 1 súlyos sérüléssel járó, valamint 6 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában