bűnügy

2021.11.13. 09:18

Lakossági bejelentés segítségével fogták el a betörőt Lakiteleken

A tiszakécskei rendőrök állampolgári segítséggel elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint több helyre is betört Lakiteleken.

baon.hu

2021. november első hétvégéjén az egyik lakiteleki oktatási intézménybe tört be egy ismeretlen személy, és onnan két laptopot lopott el. A tiszakécskei rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek és a történtek után egy állampolgár értesítette őket, hogy egy gyanús – a nagyközségben eddig nem látott férfi – sétál – közölte a rendőrség.

A járőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol igazoltatták a 38 éves külföldi férfit. A ruházatátvizsgálás során megtalálták az egyik ellopott laptopot, valamint olyan eszközöket is találtak nála, melyeket egy korábbi helyi betörés során loptak el.

A férfit – akiről az is kiderült, hogy az egyik másik megyében körözik – lopás miatt a tiszakécskei nyomozók elfogták és őrizetbe vételét követően kezdeményezték letartóztatását.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában