frissítve / galériával

2021.11.29. 10:57

Kisteherautó ütközött össze egy autóval az 5-ös főúton

Baleset történt hétfő délelőtt Kecskemét térségében, a Lajosmizse felé vezető szakaszon.

baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (13:31):

Úgy tudjuk, hogy Lajosmizse felé haladt a magyar személygépkocsi, amikor a mögötte lévő külföldi kisteherautó belehajtott. Ettől a személygépkocsi megpördült és az útszéli árokba csapódott. Információnk szerint a kisteherautó vezetőjét a mentők kórházba szállították, a személygépkocsiban ülő két személy nem sérült meg. Helyszíni információink szerint, a kisteherautó vezetőjének figyelmét egy elgázolt kutya okozhatta, ami az úttesten volt. A műszaki mentéshez a kecskeméti tűzoltók vonultak, a baleset miatt félpályás útzár volt érvényben az 5-ös főút, 2x2 sávos érintett szakaszán.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Kisteherautó ütközött össze egy személyautóval az 5-ös főút 75-ös kilométerénél, Kecskemét térségében, a Lajosmizse felé vezető szakaszon, az M5-ös autópálya közelében. A műszaki mentést a kecskeméti hivatásos tűzoltók végzik. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani – közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában