kiskunfélegyháza

2021.10.29. 11:07

Az időseket érintő bűncselekmények megelőzéséről szólt a Police Café

A közelgő mindenszentek és halottak napja kapcsán a bűnmegelőzésen volt a fókusz.

baon

Forrás: police.hu

Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban került megrendezésre a „Police Café” elnevezésű bűnmegelőzési program csütörtökön – írja a police.hu. A szervezők a rendezvény keretében hívták fel a figyelmet a bűnmegelőzés fontosságára a közelgő ünnepek – mindenszentek és halottak napja – kapcsán.

A rendezvény témagazdái a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság vezetője, Timafalvi László rendőr ezredes, a Sarlós Boldogasszony Főplébánia plébánosa, Rónaszéki Gábor, a Kiskunfélegyházi Járási Hivatal Hatósági – és Gyámügyi Osztályának vezetője, dr. Bódis László, illetve a Bugaci Nyugdíjas Klub vezetője, Lesták Sándorné voltak.

Az esemény fő témája az idősek korosztályát érintő bűncselekmények megelőzése, a kortárs segítés, és a nyugdíjas közösségekben rejlő erőforrások kielemzése volt. Az esemény moderátora dr. Molnár Katalin PhD, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában