kék hír

2021.10.29. 13:02

Aluljáróban támadt az idős hölgyre a kecskeméti rabló

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói elfogtak és őrizetbe vettek egy 29 éves megyeszékhelyi férfit.

baon.hu

Forrás: police.hu

Bevásárlásból tartott hazafelé az a 75 éves helybéli nő, akit útközben egy férfi megtámadott, és elvette az értékeit. Az eset kedd délután történt Kecskeméten egy gyalogos aluljáróban – tájékoztatott a rendőrség. Az asszony gyanútlanul sétált, amikor mögé lépett egy kapucnis férfi, és elkezdte lerángatni a táskát a válláról.

A nő megrémült, de nem adta könnyen az értékeit, erősen fogta a holmiját. Ekkor a rabló arcon ütötte, aminek következtében az idős asszony elengedte a táskát, amiben az iratai és mindösszesen 3500 forint volt.

A kecskeméti rendőrök a személyleírás és a környék térfigyelő kameráinak segítségével a támadó felkutatására indultak. A rabló beazonosítása, majd elfogása összehangolt csapatmunka eredménye, ugyanis a Kecskeméti Városrendészet munkatársai is segítették a nyomozók munkáját. A 29 éves helyi lakost szerdán a rendőrök őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett miatt. A nyomozók indítványozták a férfi letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában