Kiskunhalas

2021.09.02. 15:50

Rendőrök szabadították ki a bezárt garázsból a fiatal lányt

A járásbíróság tárgyalás kitűzése nélkül egy év négy hónap, végrehajtásában két év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélt egy 47 éves kiskunhalasi férfit, akit személyi szabadság megsértésével, testi sértéssel és garázdasággal vádolt a Kiskunhalasi Járási Ügyészség.

baon.hu

A bíróság megállapítása szerint a férfi idén május 8-án egy bérelt garázsban bográcsban főzött a 17 éves barátnője társaságában. Időközben néhány barátjuk is csatlakozott, akikkel közösen ettek, ittak. Ennek során a férfi és az egyik ismerőse között vita alakult ki, összeszólalkoztak, majd a férfi ököllel megütötte az ismerősét, akibe ezután még bele is rúgott.

Egy környékbeli lakó értesítette a rendőröket, akik a férfit előállították, de szabadon bocsátását követően még aznap visszatért a helyszínre.

Ott barátnőjét kérdőre vonta a rendőrség értesítése miatt, majd megütötte és hajánál fogva a bérelt garázsba húzta, amit bezárt. Ezt követően falhoz nyomta és két alkalommal sípcsonton rúgta, szabadon bocsátását pedig megtagadta. Végül az ismét értesített rendőrök szabadították ki a lányt. Az ítélet nem jogerős.

Megütötte és hajánál fogva a bérelt garázsba húzta, amit bezárt.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik