baja

2021.09.06. 19:59

Prostitúcióra kényszerített egy nőt, elrendelték a letartóztatását

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte egy 45 éves bajai férfinak a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy nagykorú nőt Angliába vitt és ott prostitúcióra kényszerített.

baon.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a megalapozott gyanú szerint a nőnek többek között Boltonban és Manchesterben kellett bordélyházakban dolgozni, a keresetét pedig a gyanúsított elvette. Amikor a gyanúsított nem tartózkodott Angliában, a nő felügyeletét más személyekre bízta. A nő többször is tiltakozott a prostitúciós munka ellen, azonban ekkor a felügyeletét végző személyek értesítették a gyanúsítottat, aki kiutazott Angliába és arra kényszerítette a nőt, hogy tovább folytassa a prostitúciót.

A gyanú szerint a nő félévente jöhetett csak Magyarországra, azonban ebben az időszakban is a gyanúsított állandó felügyelete alatt állt, ráadásul egy Sükösdön működő illegális bordélyházban is dolgoznia kellett, miközben a gyanúsított rendszeresen bántalmazta, valamint a teljes bevételét eltette. A nőnek – a magyarországi tartózkodásai során –

2 éven át kellett ilyen körülmények között dolgozni egészen addig, amíg 2015. december végén, 2016. január elején el nem szökött.

A járásbíróság a gyanúsított letartóztatását a jelenlétének biztosítása, a bizonyítás megnehezítése, illetve meghiúsításának veszélyének megakadályozása érdekében rendelte el.

A bíróság döntését az ügyészség tudomásul vette, gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be, amelyet a Kecskeméti Törvényszék bírál el.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában