galériával / videóval

2021.08.17. 12:19

Óriási ág hasadt le a kecskeméti kiskörúton, szerencsére senki nem volt alatta

Kedden negyed 11 körül letört egy nagyméretű ág a kecskeméti kiskörút mellett álló egyik fáról, a református iskolával szemben. Szerencsés kimenetelű volt az eset, nem járt arra gyalog senki, egy gépkocsi éppen átment még alatta, és az ott parkoló két autónak sem lett nagyobb baja.

Hraskó István

Fotó: Hraskó István

– Épp kint álltam, és láttam, mi történt. Egy másodpercen múlt, hogy nem esett rá egy autóra, ami éppen akkor hajtott itt el – mondta el hírportálunknak a kiskörúton lévő egészséges ételeket kínáló étterem tulajdonosa.

Ő hívta ki a tűzoltókat is, akik öt percen belül a helyszínre értek, majd villámgyorsan megtisztították az úttestet az ágtól, csak nagyon rövid ideig kellett kerülgetniük az autósoknak. Egy sávon így is haladt a forgalom, bár a tűzoltók kiérkezéséig hallottunk dudálásokat, aztán vélhetően a türelmetlen sofőrök is rájöttek, van oka az araszolásnak.

Nagy szél kedden délelőtt egyáltalán nem volt Kecskemét belvárosában, úgyhogy vélhetően megadta magát az elkorhadt ág, amely a hirtelen lezúduló esőben gyorsan megszívhatta magát vízzel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában