galériával

2021.08.08. 13:40

Két autó karambolozott a 44-esen, egy ember súlyosan megsérült

Helyszíni információink szerint több sérültje is van annak a balesetnek, ahol két személyautó ütközött össze Kecskeméten, a 44-es főúton.

Donka Ferenc

FRISSÍTVE 14:26

A repülőtér felé haladt a fehér színű autó, amikor a szemből érkező bordó autó bekanyarodott elé és összeütköztek, ettől ez utóbbi az árokba csapódott. A fehér autó az út szélén állt meg, információnk szerint ketten sérültek meg benne, őket a mentők kórházba szállították. A baleset miatt félpályás útlezárás volt az érintett szakaszon. A baleset helyszínelése 15:30-kor véget ért, a forgalom mindkét sávon haladhat.

KORÁBBAN ÍRTUK 13:40

A rendőrség által közzétett jelenlegi adatok szerint eddig ismeretlen okokból két személygépkocsi összeütközött augusztus 8-án 11 óra 21 perc körül a 44-es számú főút és a kecskeméti Mártírok útja kereszteződésénél. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a baleset miatt egy személy súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök félpályás útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában