Segítsen megtalálni!

2021.08.26. 12:50

Eltűnés miatt keresik a rendőrök a férfit

Eltűnés miatt keres a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság egy 71 éves férfit, aki augusztus 25-én az otthonából ismeretlen helyre távozott, nem kizárt, hogy Bács-Kiskun megyében tartózkodik.

baon.hu

Frissítés 2021. 08.27. 8.50: A rendőrség közlése szerint az eltűnt férfit megtalálták, így cikkünkből a személyes adatokat eltávolítottuk.

Korábban írtuk:

A rendőrség közlése szerint az eltűnt férfi körülbelül 172 centiméter magas, átlagos testalkatú, őszes hajú, kék szemű. Eltűnésekor világoskék színű hosszú ujjú inget, sötétszürke szövetnadrágot, fekete színű derékszíjat, fekete színű átmeneti dzsekit, és tépőzáras szandált viselt.

Különös ismertető jegye, hogy a jobb combján és bal felkarján nagy kiterjedésű műtéti heg található.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában