Kitüntetés

2021.08.05. 18:55

Elismerést kaptak a kalocsai polgárőrök

Évtizedek óta szolgáló tagokat és kiemelt támogatókat jutalmazott a Kalocsai Polgárőr Egyesület. A civil rendfenntartók 30 éve teljesítenek szolgálatot, és a rendőrség mellett néha a NAV munkáját is segítik.

Gábor János

A kitüntetések átadására meghívták a bátyai testvérszervezetet, a Kalocsai Rendőrkapitányságot, valamint a cigány nemzetiségi és a városi önkormányzatot.

– A szokásosnál később rendeztük az ünnepségünket, mert a pandémia miatt az év elején nem lehetett megtartani. A támogatók közül Grabarits Istvánnak köszöntük meg, hogy a gyógyszertára eszközökkel és pénzzel is segített bennünket a járvány alatt – mondta Kovács Attila egyesületi elnök, hozzátéve: a többi megjelent szervezetnek az együttműködésért mondtak köszönetet.

Szép Ferenc és Takács Lajos a 30 év elismeréseként vehetett át arany emlékérmét, illetve az örökös polgárőröknek járó oklevelet. Ugyanilyen kitüntetést érdemelt 25 év munkájáért Posztobányi József, míg a 20 és 15 éves jubileumokra ezüstérmeket osztottak ki Orosz Ferencnek, Málik Pálnak, Vörös Tibornak és Lehőcz Istvánnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában