bűnügy

2021.07.30. 11:44

Öt évre eltiltották a vezetéstől a drogos halasi férfit

Felfüggesztett fogházra és öt év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte a Kiskunhalasi Járábíróság azt a helybéli férfit, aki februárban bedrogozva ült volán mögé.

Hraskó István

Forrás: shutterstock

Fotó: illusztráció

Mint arról beszámoltunk, nemrég emelt vádat a megyei főügyészség a negyven éves férfi ellen, aki február 2-án este Kiskunhalas lakott területén belül úgy vezetett autót, hogy kiderült, előtte kristály nevű dizájnerdrogot fogyasztott.

A férfinak a közúti ellenőrzés során beszéde, mozgása lelassult, viselkedése zavart volt. Korábbi eltiltás miatt vezetői engedélye sem volt. A kiskunhalasi rendőrök a kézifék alatti tárolóban két pakett „kristályt” is találtak nála.

Az ügyészség a férfit bódult állapotban elkövetett járművezetés és kábítószer-birtoklás vétségével vádolta meg. A Kiskunhalasi Járásbíróság tárgyalás kitűzése nélkül egy év hat hónap – végrehajtásában három év próbaidőre felfüggesztett – fogházat, és öt év közúti járművezetéstől eltiltást szabott ki vele szemben. A bíróság határozata nem jogerős.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában