kék hírek

2021.07.19. 09:15

Eltiltva és részegen vezetett a kecskeméti férfi

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki vasárnap délután ittasan és a vezetéstől eltiltva közlekedett.

baon.hu

Forrás: police.hu

Kecskeméten, a Miklós Gyula utcában közlekedett egy személygépkocsi vasárnap délután. A rendőrök megállították a járművet, és intézkedés alá vonták annak 30 éves román állampolgárságú sofőrjét.

A férfi adatainak ellenőrzése során kiderült, hogy eltiltás hatálya alatt vezetett, valamint az ittasság gyanúja is felmerült, ezért őt előállították

- olvasható a rendőrségi közleményben.

A kecskeméti tartózkodási hellyel rendelkező külföldivel szemben alkalmazott alkoholszonda az ittasságot igazolta, ezért ellene ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés vétség és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult.

A férfit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai őrizetbe vették. Kihallgatását követően kezdeményezik bíróság elé állítását.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában