kék hírek

2021.07.05. 12:37

Bőven akadt dolga megyénk rendőreinek az elmúlt napon

Mutatjuk, milyen rendőri intézkedésekre volt szükség az elmúlt napon.

baon.hu

Határsértés

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások vasárnap 0 óra és 24 óra között 15 esetben összesen 51 határsértőt tartóztattak fel – áll a rendőrségi közleményben. Mint írják, a külföldiek sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, így a csoportokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a szolgálatban lévő állomány további 64 illegális migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen az ország területére lépjenek.

Bűncselekmény, szabálysértés

Vasárnap a járőrök és nyomozók 10 személyt fogtak el, és további négy előállításáról intézkedtek. Hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságon 16 óra 5 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 37 éves szabadszállási lakost. A férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben autójával, hogy nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel.

A kiskunhalasi járőrök 21 óra 27 perckor egy 31 éves helybélit igazoltattak. Az intézkedés során kiderült, hogy Bajai Járásbíróság szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el a férfivel szemben, akit a fogdára szállítottak.

Baleset

Megyénkben az elmúlt 24 órában 4 könnyű személyi sérüléssel járó, valamint 6 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik