frissítve / galériával

2021.07.28. 11:59

Két kamion és két személyautó ütközött az 52-es főúton, Izsáknál

Az 52-es főút izsáki szakaszán történt a baleset szerda délelőtt, amikor az útépítések miatt várakozó kocsisorba rohant hátulról egy kamion. A balesetben hárman sérültek, őket a mentők kórházba szállították.

baon.hu

Friss információk:

16:00

Az érintett útszakasz július 28-án 15 óra 40 perctől ismét szabadon járható.

14:22

Az 52-es főúton végeznek útjavítási munkálatokat a Magyar Közút dolgozói, emiatt az Izsák felől feltorlódott gépjárműoszlopba rohant bele hátulról egy hazai kiskereskedelmi áruházlánc kamionja.

A baleset szemtanúi elmondták, hogy a magyar kamion előbb az előtte éppen lassító Seat gépkocsiba rohant bele hátulról, amit nekilökött az előtte várakozó olasz rendszámú BMW-nek, amit pedig az előtte várakozó román rendszámú kamion hátuljának csapódott. A baleset során a Seat az út menti árokba sodródott.

A balesetben a Seat utasai sérültek meg, egyiküket a kiérkező tűzoltók segítették ki az összetört autóból, mindhármukat kórházba szállították a mentők.

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt több órán át félpályán lezárta a rendőrség az 52-es főutat. Hiába haladt rendőri irányítás mellett váltakozó irányba a forgalom, még a helyszínelés ideje alatt történt egy másik baleset is, egy kamion ütközött neki hátulról egy Suzukinak, személyi sérülés nem történt, de mivel a baleset résztvevői nem tudtak egymással megegyezni, itt is rendőri intézkedésre volt szükség.

 

Korábban írtuk:

Négy gépjármű eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött az 52-es számú főút 28-as kilométerénél szerda 9 óra 40 perc körül. Az elsődleges információk alapján a baleset következtében három személy megsérült – áll a rendőrség közleményében.

Mint írják, a helyszínelés idején a forgalom – rendőri irányítás mellett – félpályán halad.

Kérik az érintett útszakaszon haladókat, hogy a fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik