jánoshalma

2021.05.06. 08:12

Körfűrészt és kézszárítót is loptak a bűnbanda tagjai

A nyomozók többrendbeli lopás miatt folytatnak eljárást két férfival és egy nővel szemben, egyiküket szerdán őrizetbe vették.

baon.hu

Forrás: police.hu

Eljárást indult a Jánoshalma Rendőrőrsön 2020 márciusában ismeretlen személyekkel szemben, akik elloptak egy kézszárítót egy állomás mellékhelyiségéből – áll a rendőrség közleményében. Mint írják, az egyenruhások széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, majd az állomás kamerafelvétele alapján beazonosították a feltételezett elkövetőket, akiket előállítottak és kihallgattak.

Időközben további négy esetről is értesültek a rendőrök, melyek között volt kerékpárlopás, de egy körfűrész eltulajdonítása is.

A nyomozók úgy vélték, hogy a bűncselekmények összefügghetnek, és a sejtésük később beigazolódott.

A bűnbanda tagjait gyanúsítottként hallgatták ki, majd egyiküket – egy 27 éves jánoshalmai férfit – szerdán őrizetbe vették, esetében előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A trió másik két tagja jelenleg szabadlábon védekezhet. A nyomozók vizsgálják, hogy a tolvajlással gyanúsított férfiak és női társuk további, hasonló jellegű vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsíthatóak-e.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában