frissítve / galériával

2021.05.01. 10:06

Két személyautó ütközött az M5-ös autópályán Kecskemétnél

Két Ford személyautó ütközött össze az M5-ös autópályán Kecskemétnél.

Donka Ferenc

12:38

Helyszíni információink szerint Szeged felé haladt az egyik autó, amikor a feltorlódott kocsisor miatt már nem tudott időben megállni és a szalagkorlátnak ütközött, valamint az előtte lévő gépkocsinak is neki csapódott, amit a szalagkorlátnak lökött, amitől kiszakadt annak a kereke. A két járműben összesen hatan ültek, ők szerencsére nem sérültek meg. A kiérkező tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították és a kifolyt üzemanyagot semlegesítették. A baleset miatt félpályás útzár volt érvényben az érintett szakaszon.

11:00

A rendőrség értesítése szerint két személygépkocsi összeütközött az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 89-es kilométer közelében május 1-én 9 óra 20 perc körül. Az elsődleges információk szerint a balesetben senki nem sérült meg.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a külső sávot Kecskemét térségében, a forgalom a belső sávon haladt. 11 óra után kicsivel befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában