kék hírek

2021.05.28. 14:21

Kerékpárokat kötött el és boltokból is lopott a kecskeméti férfi

Egy kecskeméti drogériából tisztálkodószereket akart ellopni a 18 éves helyi férfi.

baon.hu

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

Két nap alatt két kerékpárlopásról érkezett bejelentés a Kecskeméti Rendőrkapitányságra májusban. Az ismeretlen tettes először a városközpontból vitt el egy őrizetlenül hagyott kétkerekűt, majd másnap – az éjszaka folyamán – az egyik buszállomásról is ellopott egyet.

Pár nap elteltével egy bolti lopást jelentettek. A nyomozók a kamerafelvételek alapján megállapították, hogy az esetek összefüggnek: ugyanaz volt a tolvaj.

A rendőrök pár nap alatt beazonosították a feltételezett elkövetőt.

Időközben – május 27-én – egy újabb lopásról érkezett bejelentés. Valaki az egyik megyeszékhelyi drogériából próbált meg különféle tisztálkodási szereket lopni, azonban az üzlet biztonsági őre ezt észrevette, és a férfit visszatartotta a rendőrök érkezéséig. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy a tetten ért tolvaj az a 18 éves férfi, aki a korábbi három bűncselekményt is elkövette. A fiatal kecskeméti lakost előállították, kihallgatták és többrendbeli lopás gyanújával őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A rendőrök az eljárás során megtalálták az egyik lopott kerékpárt, amit lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában