galériával frissítve

2021.05.04. 05:43

Árokba hajtott egy autó Dunatetétlen közelében, a sofőr életét vesztette

Az 5305-ös számú út 2-es kilométerénél történt a baleset. A gépjárművet vezető fiatal nő kirepült az autóból, életét már nem tudták megmenteni.

baon.hu

Fotó:

Frissítve:

A baleset az útszakasz egy Solt-közeli, Járáspuszta és Dunatetétlen közti szakaszán történt egy balra ívelő kanyarban, ahol eddig ismeretlen okok miatt a gépkocsi letért az útról és az árokba hajtott. Úgy tudjuk, hogy az autó többször is megpördült, a járművet egy harminc év körüli nő vezette, akit a jármű mellett találtak meg a helyszínre elsőként kiérkező rendőrök. Azonnal megkezdték az újraélesztését, amit később a mentők folytatták, a fiatal nő azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét.

Az árokban lévő összetört roncsot később egy arra haladó jármű vezetője vette észre, ő értesítette a hatóságokat. A helyszínre riasztották a kiskőrösi és solti hivatásos tűzoltókat is, akik áramtalanították a gépkocsit. A baleset pontos körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Korábban írtuk:

Hétfőn éjjel 22 óra körül árokba hajtott egy autó az 5305-ös számú út 2-es kilométerénél, Dunatetétlen térségében – közölte a rendőrség. Az autót vezető nő a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Műszaki mentés céljából a solti hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában