bűncselekmény

2021.05.05. 15:14

Álmából ébresztették a rendőrök a sükösdi tolvajt

Sükösdi otthonából állították elő a bajai nyomozók azt a fiatal férfit, aki a gyanú szerint több bűncselekményt is elkövetett.

baon.hu

Forrás: police.hu

2021. február és május közötti időszakban Sükösdön több házba is besurrantak, illetve betörtek. Az ingatlanokból műszaki cikkeket, gázpalackot, valamint udvaron parkoló járművekből katalizátort és akkumulátort loptak el – áll a rendőrség közleményében. Mint írják, a nyomozás során beszerzett információk alapján a bajai rendőrök arra a következtetésre jutottak, hogy a bűncselekmények ugyanahhoz a személyhez köthetők.

A feltételezett tolvajt a rendőrök beazonosították, és otthonában elfogták.

A 19 éves helyi fiatalt kora délutáni álmából ébresztették fel az egyenruhások, majd előállították a Bajai Rendőrkapitányságra.

A nyomozók többrendbeli lopás elkövetésével gyanúsítják megalapozottan a sükösdi férfit. Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában