bűncselekmény

2021.03.11. 12:56

Megtámadták a találkozóra érkező sükösdi fiút a lány ismerősei

A bajai rendőrök súlyos testi sértéssel és személyi szabadság megsértésével gyanúsítanak négy sükösdi fiatalt.

baon.hu

Mint azt a rendőrség közleményéből megtudtuk, a rendelkezésre álló adatok szerint március 6-án egy fiatal sükösdi lány találkozót beszélt meg egy fiúval a helyi labdarúgópálya közelében, majd külön autókkal mindketten kimentek a település külterületére. Egy elhagyatott úton a férfit a nő három társa várta.

Egy személykocsival bevágtak a sértett elé, megállásra kényszerítették, majd egyikük – a fiatal lány barátja – bántalmazta a 19 éves helybélit, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A férfitől a támadás alatt még a kocsikulcsát is elvették azért, hogy ne tudjon elmenekülni.

Az esettel kapcsolatban a Bajai Rendőrkapitányságon nyomozás indult. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20, 21 és 22 éves sükösdi férfiakat, valamint 18 éves női társukat a rendőrök március 10-én elfogták és előállították.

A cselekményben bűnsegédi szerepet játszó fiatal lányt kihallgatása után szabadon bocsátották, ő az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet, társait azonban a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Borítóképünk illusztráció.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában