bűnügyek

2021.03.11. 12:25

Kiskunhalasi otthonában rabolta ki áldozatát egy helybéli férfi

A kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vettek egy helybélit, aki otthonában rabolta ki áldozatát március 10-én kora délután.

baon.hu

Forrás: police.hu

A gyanú szerint a 32 éves elkövető március 10-én kora délután bement egy kiskunhalasi társasházba. A férfi korábban az épületben lakott, és elköltözésekor a kapu kulcsát megőrizte, így a lépcsőházba gond nélkül jutott be, majd besurrant egy harmadik emeleti lakásba. Próbált elrejtőzni a fürdőszobában, de az ingatlan tulajdonosa – egy 77 éves férfi – és az ellátásra érkezett gondozónő felfedezték a jelenlétét.

A gyanúsított rátámadt az asszonyra és az idős férfire, és a házigazda pénzét követelte tőlük.

A 47 éves nőt megpofozta, a haját megrángatta, illetve a sértettet is megütötte. Eközben látta meg a szekrényen lévő tárcát, amelyet felkapott, majd zsákmányával együtt elmenekült az lakásból.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai rövid időn belül felkutatták a bűncselekmény feltételezett tettesét, és rablás bűntette miatt kihallgatták. Az eljárás a férfi őrizetbe vétele mellett folyik, illetve a rendőrök előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában