galériával frissítve

2021.03.10. 10:01

Kamion és autó karambolozott az 5-ös főúton, Lajosmizsénél

Kamion és személyautó ütközött frontálisan Lajosmizse határában az 5-ös főúton, ugyanazon a helyszínen, ahol egy hete kamion és mentő ütközött.

Donka Ferenc

Friss információk:

Helyszíni információink szerint a Kecskemét felől érkező török kamion vezetője a balra kanyarodást tiltó táblát figyelmen kívül hagyva behúzódott az úttest közepére. Ennek következtében frontálisan ütközött a szemből érkező személyautóval.

A járműben csak a két sofőr tartózkodott, egyikük sem sérült meg.

A kamionos jelentős összegű bírságot kapott a szabálytalanságért, emellett hatalmas kocsisor torlódott fel a helyszínelés és a mentés idejére.

A múlt héten hasonló eset történt, akkor szintén egy kamionos hagyta figyelmen kívül a táblát, ekkor ütközött össze egy megkülönböztetett jelzést használó mentőautóval. A baleset következtében két mentős meg is sérült.

Korábban írtuk:

Kamionnal ütközött egy személyautó az 5-ös főúton, Lajosmizse térségében, az M5-ös autópálya csomópontjának közelében – áll a katasztrófavédelem közleményében. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A mentés idejére a balesetnél az utat lezárták.

Ezek is érdekelhetik