lóreggel

2021.03.27. 07:54

Gazdájuktól szöktek el az utcán kóborló lovak Kecskeméten

Szombat kora reggel három ló barangolt Kecskeméten, a Széchenyivárosban. Utánajártunk, mi történhetett.

baon.hu

Forrás: Kovácsné Vrankó Erzsébet

Fotó: Olvasói fotó

 

Fotó: Olvasói fotó / Kovácsné Vrankó Erzsébet

Az aggódó helyi lakosok képet is készítettek az esetről, amely felkerült a Facebookra, erre lett figyelmes szerkesztőségünk a reggeli órákban. Az állatok útja információink szerint az Akadémia körút, a Nagy Lajos király körút, a Szimferopol tér és a Március 15-e utca környékét érintette.

A megszökött lovakról kora reggel érkezett bejelentés a rendőrséghez, akik azonnal a helyszínre vonultak, és biztosították azt.

A helyszín biztosítását követően a három állatot befogták, és gazdájuk részére átadták – tájékoztatta szerkesztőségünket Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette, hogy az állatok miatt baleset szerencsére nem történt, a lovak pedig biztonságban megérkeztek gazdájukhoz.

Olvasói információk szerint a lovakat az éjjeli órákban, ismeretlenek engedték ki.

Kecskeméten korábban is előfordult már hasonló eset, néhány évvel ezelőtt például cirkuszból szökött vadállatok keltettek nagy riadalmat. Az esetről 2015-ben szerkesztőségünk is beszámolt.

https://www.baon.hu/bacs-kiskun/kek-hirek-bulvar-bacs-kiskun/oroszlanok-szoktek-el-a-cirkuszbol-kecskemeten-fotok-600907/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában