körözés

2021.03.24. 07:56

A kiskunhalasi rendőrök keresik az eltűnt férfit

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik a férfi megtalálása érdekében.

baon.hu

Frissítés (2021. 04. 13.): A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság a férfi körözését visszavonta – tájékoztatta szerkesztőségünket a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Korábban írtuk:

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat egy 19 éves férfi eltűnése ügyében – olvasható a hivatalos közleményben.

A férfi március 15-e óta elérhetetlenné vált, azóta életjelet nem adott magáról, és a felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt 165 cm magas, vékony testalkatú, 60 kg súlyú, rövid, világos barna haja van. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A kiskunhalasi rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában