bűnügy

2021.02.09. 14:42

Rendszeresen árulta a kábítószert Kecskemét területén

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte egy 24 éves kecskeméti férfinek a letartóztatását, akit kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020. februártól 2021. február 5-ig Kecskemét területén rendszeresen értékesített kábítószert – speed, extasy tabletták, kannabisz tartalmú anyag – ismeretlen személyeknek. Múlthét pénteken a rendőrség házkutatást tartott a gyanúsított lakásában, amelynek során lefoglalt többek között kábítószer kimérésére és tárolására alkalmas eszközöket, 341 darab extasy tablettát, metamfetamint tartalmazó pasztát és 133 000 forint készpénzt.

A járásbíróság a férfi letartóztatását a bizonyítás megnehezítése, illetve meghiúsításának veszélye, valamint a bűnismétlés megakadályozása érdekében rendelte el.

A bíróság döntését az ügyészség tudomásul vette, míg a gyanúsított és a védője fellebbezést jelentett be, amelyet a Kecskeméti Törvényszék bírál el.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában