életmentés

2021.01.13. 14:34

A bajai Türr István hídról akart leugrani egy nő

Egy nő akart leugrani a Türr István hídról, két bajai rendőr mentette meg az életét.

baon.hu

Forrás: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre kedden délután, hogy a bajai Türr István híd korlátjának külső felén ül egy nő. A kiérkező bajai körzeti megbízottak megpróbáltak beszélni vele, de nem volt hajlandó kommunikálni – közölte a police.hu. Csupán – a rendőrök közeledése miatt – annyit mondott, hogy ne menjenek közelebb.

Ezt követően megtartották a távolságot és messzebbről próbáltak vele beszélni, mivel úgy ült a korláton, hogy nem viselt cipőt és lábfejét átkulcsolta a korlát függőleges elemei között.

Bánkuti Erik rendőr zászlós a kerékpársávba mászott, amíg a nő Nothoff Tamás rendőr zászlósra és a bejelentőre figyelt, akik folyamatosan beszéltek hozzá. Bánkuti zászlós csendben a háta mögé került, és mivel nem esett a látószögébe, egy hirtelen mozdulattal bal kézzel átkarolta a nő mellkasát és a kerékpársávba lehúzta.

Ezután a nőt átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították.

Ha úgy érzi, Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegély számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegély száma: 116-111.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában