frissítve / GALÉRIÁVAL

2020.10.11. 07:27

Halálos gyalogosgázolás történt hajnalban az M5-ös autópályán

Gyalogos férfit gázolt halálra egy személyautó az M5-ös autópályán Kecskemét határában, vasárnap hajnalban.

Donka Ferenc

10:15

Szeged felé tartott a román autó, amikor a sötétben elütötte az úton átszaladó férfit, aki az ütközéstől a külső sávba repült, és az aszfaltra zuhant. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők az életét már nem tudták megmenteni. A gépkocsit vezető román sofőr elmondta, hogy egy pillanat alatt történt minden és mintha egy szellemet látott volna a sötétben, fékezni sem volt ideje. Feleségével és két éves gyermekével Németországból tartottak hazafelé, amikor a baleset megtörtént, nekik nem esett bajuk.

08:15

Egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 88.500-as méter közelében 2020. október 11-én 5 óra 35 perc körül. A baleset következtében a gyalogos férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére teljes útlezárás vált szükségessé, ezért a Szeged felé vezető oldalon, a 80-as kilométernél a rendőrök leterelték a forgalmat a 445-ös elkerülőre. A kecskeméti elkerülőn haladva az 54-es számú főúton lehetett visszatérni a sztrádára. Az útlezárás miatt az 52-es főútról sem lehetett felhajtani az autópályára (86-os kilométerben lévő felhajtó). A helyszínelés befejeződött, ezért a rendőrök 7 óra 58 perckor feloldották az útlezárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában