vádemelési javaslat

2020.09.20. 10:27

Rablásért felelhetnek a fiatalkorú, kecskeméti gyanúsítottak

A kecskeméti rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak.

police.hu

Forrás: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást folytatott rablás miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az akkor 14 és 17 éves fiúk leszólítottak egy gyalogost a megyeszékhely belvárosában. Felszólításuk ellenére a kecskeméti férfi nem adta át értékeit, ezért az idősebb fiú bántalmazta őt, majd elvették a mobiltelefonját, és elhagyták a helyszínt.

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül beazonosították, és másnap hajnalban elfogták a két fiatalkorút. A rablás bűntettével gyanúsítható fiúkat kihallgatták és őrizetbe vették.

Az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a sértett könnyű sérülést szenvedett, így az őt bántalmazó fiút a rablás mellett testi sértéssel is gyanúsítják a nyomozók.

A jelenleg szabadlábon védekező kecskeméti illetőségű fiatalok ügyében a vizsgálati osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában