BŰNMEGELŐZÉS

2020.07.01. 11:00

Félegyházára érkezett a Police Coffee

A városlakók egy finom kávé mellett bűnmegelőzésről és vagyonvédelemről kaptak felvilágosítást a rendőröktől.

baon.hu

Forrás: police.hu

félegyA Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által támogatott Police Coffee elnevezésű bűnmegelőzési program a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság illetékességi területén folytatódott 2020. június 30-án délelőtt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vagyonvédelmi szakelőadói és a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési főelőadója a nagyszámú érdeklődőt kötetlen formában, egy kellemes kávé mellett tájékoztatta vagyonvédelmet és a bűnmegelőzést érintő témákról, illetve az áldozattá válás megelőzésének lehetőségeiről.

Szinte minden korosztály megállt a rendőrség standjánál, ahol nem csupán szóbeli tanácsokat kaptak, hanem színes kiadványokból is tájékozódhattak a különböző témakörökről. A fiatalabb korosztály az iskola falain belül elkövetett cselekményekről váltott néhány szót az előadókkal, míg a középkorúak leginkább a piacon, áruházakban elkövetett bűncselekmények megelőzési lehetőségeiről érdeklődtek. Szóba került az idősebbeket leginkább érintő ún. unokázós csalás is.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában